A fost nZEB Roadshow TM 2023

Evenimentul nZEB Roadshow, organizat de Asociația Portic în parteneriat cu Clusterul pRO-nZEB și INCD URBAN-INCERC, s-a desfasurat cu succes în perioada 10-13 mai 2023 în Timișoara. Această săptămână dedicată construcțiilor cu consum energetic aproape zero (nZEB) a reunit experți din domeniul construcțiilor, furnizori de soluții și tehnologii eficiente energetic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari și publicul larg interesat de sustenabilitate și eficiență energetică în construcții.

Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a înțelege cerințele privind performanța energetică a clădirilor și de a explora soluții inovatoare pentru realizarea clădirilor cu o eficiență energetică ridicată. Timp de patru zile, s-au desfășurat prezentări, dezbateri, sesiuni de networking și demonstrații practice care au adus în prim-plan importanța adoptării unor tehnologii și practici sustenabile în sectorul construcțiilor.

nZEB Roadshow a reprezentat, de asemenea, o oportunitate deosebită pentru proiectanți și specialiști din domeniul construcțiilor de a-și prezenta soluțiile și serviciile în cadrul expoziției și de a-și dezvolta relațiile profesionale prin interacțiunea directă cu participanții.

Asociația Portic este încântată de succesul acestui eveniment și de interesul și entuziasmul manifestat de către participanți. Împreună cu partenerii săi, asociația continuă să promoveze dezvoltarea unui mediu construit sustenabil și adoptarea principiilor de eficiență energetică în construcții.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului nZEB Roadshow și celor care au participat, contribuind la realizarea unei săptămâni pline de informații și idei inspiraționale. Împreună, ne străduim să aducem schimbări pozitive în sectorul construcțiilor și să construim un viitor mai sustenabil și eficient energetic.

Pentru mai multe informații despre evenimente viitoare și inițiativele Asociației Portic în domeniul construcțiilor eficiente energetic, vă invităm să vizitați pagina noastră de internet și să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Încheiem cu încrederea că evenimentul nZEB Roadshow a adus un aport valoros în promovarea construcțiilor cu performanță energetică ridicată și că ne vom reuni în viitor pentru a continua această misiune importantă.

Echipa Asociației Portic

Ecouri ale evenimentului:

Revista Constructiilor

Adevarul

Tele Universitatea Youtube

nZEBshop

AAECR

Primaria Municipiului Timisoara

nZEBshop Youtube

tion.ro

West Trade Construction

Observator de Timis

Stirile Banatului

Stirile Transilvaniei

Editia de Timis

Ziua de Vest


Posted

in

, ,

by

Tags: