Consiliul director

m. arh. Ioana Blanca Botea

Licenţiată a Universtităţii Politehnica din Timișoara, Facultatea de Arhitectură, masterată la Universtitatea Politehnica din Timișoara. Din anul 2005 lucrează în mediul privat de afaceri: proiectare de arhitectură, trainer.

m. arh. Dan Valeriu Stoian

Licenţiat al Universtităţii Politehnica din Timișoara, Facultatea de Construcții și Arhitectură, masterat la Universtitatea Politehnica din Timișoara. Din anul 2004 lucrează în mediul privat de afaceri: proiectare de arhitectură, project management și consultanță în domeniul eficienței energetice a clădirilor, proiectant certificat de clădiri pasive și cu consum de energie aproape egal cu zero, trainer pentru proiectanti si executanti de cladiri in standard de casa pasiva.

dr. ing. Iosif Boros

Licenţiat al Universtităţii Politehnica din Timișoara, Facultatea de Construcții, masterat și doctorat la Universtităţii Politehnica din Timișoara. Din anul 2011, lucrează în mediul privat de afaceri: proiectare, project management și consultanță, cercetare științifică în domeniul eficienței energetice a clădirilor, clădiri pasive și cu consum de energie aproape egal cu zero, evaluarea lucrărilor de construcții și controlul calității în construcții.