APEL DESCHIS Fabrikage

Fabrikage este o expoziție multimedia care va fi prezentată în trei orașe: Timișoara(RO), Ajka (HU) și Elefsina (GR). Expoziția își propune să evidențieze aspectele adesea ignorate ale patrimoniul industrial și modul în care industria a modelat societatea și ecosistemele din cele trei orașe.

Prin intermediul acestui apel deschis, echipa curatorială caută propuneri de fotografii sau artă video care să aibă legătură cu industria și cu impactul socio-cultural al acesteia asupra orașelor din jur. Fiecare artist trebuie să trimită o propunere, însoțită de un portofoliu și un CV.

Persoana care trimite lucrările este responsabilă pentru clarificarea tuturor drepturilor asupra conținutului lucrărilor pentru ca acestea să poată fi folosite de către organizatorii expoziției.

Se va acorda un premiu de 250 EUR pentru finalistul selectat din fiecare oraș.

Expoziția va avea loc la Timișoara în iunie 2024, apoi la Ajka și Elefsina (datele urmează să fie anunțate).

Trimiteți propunerile aici: fabrikageopencall@gmail.com

Termen limită: 20 martie, ora 24:00 (CET)

Fabrikage este un proiect finanțat de Cultural Management Academy (CMA) 2023.

CMA 2023 este un proiect realizat de EUNIC România în parteneriat cu EUNIC Grecia, EUNIC Ungaria și Capitalele Europene ale Culturii 2023: Timișoara (România), Elefsina/Eleusis (Grecia) și Veszprém-Balaton (Ungaria). EUNIC – European Union National Institutes for Culture – este rețeaua europeană a institutelor și organizațiilor culturale naționale, cu 36 de membri din toate cele 27 de state membre ale UE.

Proiectul face parte din Programul Cultural Național “Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara, cu fonduri alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Cultural Management Academy este un eveniment asociat la Power Station, componenta Programului Cultural Național “Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023” dedicată dezvoltării capacităților sectorului cultural.


Posted

in

,

by

Tags: