Asociația Portic la Târgul de Știință de la Muzeul Apei din Timișoara

Pe 28 𝙨𝙚𝙥𝙩𝙚𝙢𝙗𝙧𝙞𝙚 ne dăm întâlnire la Muzeul Apei, între orele 11:00 – 15:00, cu toţi pasionaţii de ştiinţe şi tehnologie, cu mentori dedicaţi şi susţinători ai educaţiei STEAM (ştiinţă, tehnologie, inginerie, arte, matematică) la o sărbătoare în care punem curiozitatea în centru şi celebrăm fiecare nouă descoperire şi moment de AHA!


Hai şi tu!


📍Participarea la eveniment este gratuită.


🚀 În nava spaţială ce va ateriza la Muzeul Apei, mentorii Ştiinţescu Timişoara 7.0 şi comunitatea STEAM de prieteni pregătesc o mulţime de surprize: experimente de fizică şi chimie, demonstraţii interactive de astronomie, robotică şi programare, activităţi ce trec de la tradiţii la inovare, teatru, artă şi o selecţie de cărţi de ştiinţă curatoriată de Cărtureşti Timişoara.
🚲🚌 Pentru că locurile de parcare sunt limitate, vă încurajăm să veniţi la eveniment fie cu mijloacele de transport în comun, fie cu bicicleta. Pentru cei care vin cu bicicleta, avem pregătite câteva mici surprize!

👨‍🚀👩‍🚀 Activităţile sunt pregătite de mentori şi profesionişti în educaţia STEAM de la: Grupurile de iniţiativă SolarSparks Robotics, PRO LIEBLING, 3CCIA/UPT, Pedalăm si istoria Timișoarei invățăm, ÎMPREUNĂ CREȘTEM MARI, Asociaţia Portic, Asociaţia Pro-Ghioroc Ma-Gyorok, Asociaţia de intervenţie şi regenerare comunitara, Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, Asociația Educația- fereastra spre viitor, Liga Studenților Chimiști din Timișoara, Uniunea Artiștilor PLastici – Filiala Timișoara, Asociaţia Inițiativă în educație, LOGISCOOL Timişoara şi Kidgineers.


🚀 Despre programul Ştiinţescu Timişoara, proiectele susţinute şi parteneri: www.timisoara.stiintescu.ro


💦 Despre Muzeul Apei: www.muzeulapei.ro


Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Timişoara în parteneriat cu Muzeul Apei şi Aquatim S.A pentru a aduce proiectele susţinute prin programul Ştiinţescu Timişoara şi educaţia STEAM mai aproape de comunitate.
Susţinătorii ediţiei 7.0 Ştiinţescu Timişoara sunt: Romanian-American Foundation, Hamilton Central Europe, Fundaţia Bosch România, Accesa, Ness şi Pentalog. Programul este coordonat la nivel naţional de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România (FFCR).


Posted

in

, ,

by

Tags: